Prijzen verblijf in onze vakantiehuizen voor 2018:

– Grote woning met 4 slaapkamers: 600 euro/week

– Kleine woning met 2 slaapkamers: 300 euro/week

Huisdieren zijn toegelaten in onze vakantiehuizen, na overleg met de eigenaar, zonder extra kosten.

Je kan een vakantiehuis huren voor 4 personen (of minder) tot +/- 20 personen, verdeeld  over twee naast elkaar liggende huizen. De vakantiewoningen zijn volledig ingericht, keuken, living, badkamer, wc en slaapkamers. Er is ook een TV en frigo aanwezig en gratis draadloos internet, wifi. Dekens, beddegoed, kussens  en ook handdoeken en washandjes zijn ter plaatse voorzien.
Er zijn geen bijkomende kosten voor water, elektriciteit en gas. Ook voor poetsen moet niet extra betaald worden, doch de woning dient wel een beetje zuiver gehouden te worden.

De eigenaar, Ferenc ( Feri ), van de vakantiehuizen staat altijd klaar om zijn gasten te helpen, het fijne hiervan is dat je weet waar je terecht kan met vragen en problemen. Indien nodig gaat hij wel even mee naar de dokter of apotheek als er iemand ziek zou zijn of bij problemen met de auto zal hij er ook zijn om u verder te helpen, enz. Hij laat zijn gasten niet in de kou staan en zal altijd proberen om u vakantie zo aangenaam mogelijk te maken !

Als je zelf wil koken of voor het ontbijt zorgen, kan je terecht in de winkel in Zalacsány of in de spar te Héviz.
NIEUW is dat vanaf 2015 onze gasten gratis gebruik mogen maken van de buitenkeuken, op aanvraag.
Iets verder weg van Zalacsány, te Keszthely, ligt het grootwarenhuis Tesco (vergelijkbaar met carrefour) en ook een aldi, lidl en nog enkele andere winkels.
In verschillende restaurants in de omgeving van Zalacsány kan je voor +/- 10 euro zeer lekker eten.
Voor de liefhebbers van fastfood, in Keszthely en ook in Zalaegerszeg ligt een MacDonalds.